Privacy

Het is u vast niet ontgaan; de nieuwe privacywetgeving (AVG) is in mei 2018 van kracht gegaan. Veel bedrijven, scholen, overheidsinstanties, maar ook sportverenigingen en zelfs wij als thuisfrontcommissie moeten eraan geloven. Er moet een privacystatement op de website komen. We moeten bijhouden welke privacygevoelige informatie er bewaard wordt en met welk doel. Ook moet er een plan komen om datalekken te voorkomen.
Wij hebben gegevens van u die uw eigendom zijn. Om deze nieuwsbrief te ontvangen hebben we u een mail gestuurd of u hebt deze nieuwsbrief per post ontvangen. We zijn dus in het bezit van enkele ANWgegevens. Wanneer u een gift overmaakt, is uw bankrekeningnummer en naam bekend bij Filadelfia zending (FZ). Van FZ ontvangen wij financiële overzichten voor onze boekhouding. 

 

Wij vinden uw privacy erg belangrijk en gaan zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend door of namens ons gebruikt en worden niet aan derden ter beschikking gesteld.
U kunt op elk moment inzage vragen in de gegevens die wij over u hebben vastgelegd of deze laten wijzigen of verwijderen. U kunt uw wijzigingen doorgeven aan het secretariaat van het TFC per e-mail. Hier kunt u ook terecht als u niet langer op de hoogte gehouden wilt worden van onze activiteiten.
Krijgt u de nieuwsbrief per post, maar wilt u deze per email ontvangen? Laat het ons dan weten via thuisfront@ruama.nl
omtrent Jannie en de jongens willen we u niet onthouden. En natuurlijk het wel en wee van het babyhuis en wat er allemaal gedaan is en wordt gedaan.